FlowFactory

 
 

For få årtier siden summede havnefronterne af liv fra fabrikker og transport af landbrugsprodukter. Nu sker der noget andet. Af respekt for tid og historie skal rammerne have kvalitet - indadtil såvel som udadtil.
Indadtil er byggeriet af FlowFactory lavet med basis i de nyeste tendenser indenfor undervisningsbyggeri. Det handler, som navnet mere end antyder, om at fremme flow og kreativitet i arbejdet. Byggeriet er designet til at understøtte de studerendes læring.
Udadtil er FlowFactory dog andet og mere end et undervisningssted. Ved siden af VUCs markante hovedbygning, vil FlowFactory bidrage til stedet – den tidligere erhvervshavn. Cortenstålet, de kantede, maritime former og det lidt rå udtryk, giver tydelige referencer til havnemiljøet, mens bygningen stadig fremstår som umiskendeligt ny.

ZENI har, udover at designe bygningen, også været behjælpelig med at finde inventarløsninger, der understøtter det innovative læringsmiljø. Som en del af dette arbejde, har ZENI, i samarbejde med bygherren, blandt andet udviklet nogle specialdesignede møbler, der er skræddersyede til skolens konkrete behov.

Kåret som Årets Skolebyggeri 2017


Type: Undervisningsbyggeri

STATUS: Færdiggjort 2017

Størrelse: ca. 1.700 m2

Kunde: VUC Syd

Samarbejdspartnere: Rambøll

Lokation: Haderslev