Vi oplever i øjeblikket en særdeles positiv udvikling, med tilgang af flere spændende opgaver, og søger gennem ansættelse af den, eller de rigtige profiler, at styrke og fastholde vores faglige udvikling.

Tegnestuen opererer med en flad struktur, hvor dialog og faglig sparring er i højsædet. De ansatte har hver deres individuelle kompetenceområde, sådan at vi, selv med relativt få ansatte, dækker et meget bredt fagligt område.

Vi lægger vægt på social trivsel, og runder hver uge af med en fælles frokost om fredagen. Derudover tager hele tegnestuen også på mindst én årlig studietur, der styrker både den sociale og den faglige udvikling på tegnestuen.

 

JOBBET:

Vi søger gennem en eventuel ansættelse, en generel styrkelse af tegnestuens kompetencer. Vi søger derfor ikke efter at få besat en bestemt foruddefineret stilling, men leder derimod efter den, eller de rette kandidater, der kan indgå i, og berige vores nuværende team. Er du den rette kandidat, har vi det rette job.

Det er vigtigt, at du har en lyst til at udvikle og dygtiggøre dig selv, og derigennem være med til at flytte dine egne, og derigennem også tegnestuens faglige grænser. Du indgår gerne i faglige diskussioner med dine kolleger og giver, såvel som tager, konstruktiv kritik med et åbent sind.

Arbejdspladsen er på tegnestuen i Aabenraa.

Ansættelse og løn er efter gældende overenskomster, eller efter nærmere aftale.

 

PROFIL:

Din profil kunne være en af følgende to:

  • Du er en bygningskonstruktør og/eller arkitekt, der brænder for projektering, med et skarpt fokus på detaljen, men også har overblik over det overordnede projekt. Du er en erfaren bruger af Revit, og har solidt kendskab til IKT. Du indgår naturligt i et team, hvor tingene bliver diskuteret og løst i en positiv ånd af faglig respekt. Et par års erfaring, og evt. en baggrund som håndværker er en fordel, men ikke et krav.

  • Du er en skitserende arkitekt, med et dybt, fagligt engagement. Du har gode analytiske evner, og et skarpt øje for konceptudvikling. Du tager ejerskab over dine opgaver, og følger dem fra de indledende skitser til det færdige byggeri, som en garant for, at det arkitektoniske hovedgreb bliver fulgt gennem hele processen. Du tegner hjemmevant i Revit, eller evt. AutoCAD. Du har også gerne erfaring med 3D-modellering, fx SketchUp. Du har sans for visuel formidling, og er erfaren bruger af Adobe-pakken. Et par års erfaring er en fordel, men vi hører også gerne fra nyuddannede.

 

ANSØGNING:

Kunne du være interesseret i at blive en del af ZENI-teamet, så send en skriftlig, motiveret ansøgning, vedlagt et CV samt eksempler på tidligere, relevant arbejde.

Du er velkommen til at kontakte partner og medejer, Torben Sørensen på telefon 40 80 05 15, for at høre mere om jobbet.

Ansøgningen sendes via mail til Torben Sørensen på tes@zeni.dk

Frist for ansøgning er torsdag d. 22.03 2018