Projekt: Udvidelse af skole
Type: Indskoling
Størrelse: ca. 600 m2
Kunde: Aabenraa Kommune
Samarbejdspartnere: Rambøll
Lokation: Løjt Kirkeby

Løjt indskoling

 

Indskolingsdelen i Løjt Skole har brug for 4 ekstra klasseværelser, samt to lærer-arbejdsrum.
I vores projekt har vi placeret en ekstra etage på den eksisterende indskoling. Det nuværende fællesrum i midten af bygningen bliver dermed dobbelthøj, med en række markante ovenlys, der sikrer et rigeligt dagslysindfald. I den ene ende af fællesrummet er der en stor, kombineret sidde- og gå-trappe, der fører op til første salen, hvor fællesrummet åbner sig yderligere op.
På første salen løber en bred gang rundt langs kanten af fællesrummet, som forbinder alle klasseværelserne. På gangen er monteret tre studiebokse, der skyder sig ud i fællesrummet. Her kan eleverne sidde og lave gruppearbejde, eller bare hygge sig i frikvarterene.
Materialemæssigt lægger tilbygningen sig op af de materialer, der blev valgt til udbygningen af skolen i 2008, som ZENI også har stået for.

HÆDRENDE OMTALELSE I FORBINDELSE MED
AABENRAA KOMMUNES ARKITEKTURPRIS 2011

 

 


 DOWNLOAD REFERENCEARK