Projekt: Opnør Huset
Type: Projekt
Størrelse: Ca.11.000 m2
Kunde: Sjælsø
Samarbejdspartnere: Rambøll
Lokation: Aabenraa

Opnør Huset

 

Vi er som lokale arkitekter i byen stolte over at have fået et prestigeprojekt, der både vil skabe moderne boliger med en fuldstændig unik beliggenhed og udsigt, og som samtidig vil tilføre Aabenraa og Sønderjylland et nyt kendetegn.

Vi er gået til opgaven både indefra og udefra. Indefra, ved bevidst at vælge at udnytte orienteringen, udsigten og dagslyset. Udefra, ved at fokusere på et stramt og funktionelt bygningsdesign, der nok vil hævde sig i kraft af sin højde, men som samtidig ikke visuelt overdøver omgivelserne – med havnen som nærmeste nabo.

Disponeringen af lejlighedernes indretning og valget af materialer er foretaget med kvalitetsbevidste beboere for øje. Og med de forskellige lejlighedstyper byder Opnør Huset på boliger, der vil tilfredsstille mange forskellige boligønsker. Et særkende ved alle boligerne er muligheden for at udnytte de store altaner som en del af boligen og dermed i endnu højere grad få glæde af udsigten.

Opnør Huset vil som huset i højden betyde en markant fornyelse af Aabenraas centrum. Vi vil gøre vores yderste for, at boligernes beboere og byens borgere bliver lige så stolte af huset, som vi har været over at tegne det.


 DOWNLOAD REFERENCEARK