Projekt: Skitseforslag til en ny Multisal til Julemærkehjemmet Kildemose.
Type: Privat opdrag
Størrelse: ca 400 m2
Kunde: Julemærkefonden
Lokation: Frederikssund
 
Ny Multisal - Julemærkehjemmet Kildemose
 

 

Multisalen placeres, i skoven mod nordvest, afsides fra det eksisterende kompleks . I dag fungerer grunden som et naturligt kuperet landskab med junglesti og høje gamle træer. Gennem træerne anes det eksisterende Julemærkehjem, og i baggrunden ses Roskilde fjord.

Intentionen med huset er at udnyttet grundens særlige kvaliteter. Og skabe en dynamisk arkitektur, der i kraft af sin formgivning inviterer til leg og bevægelse; på, i og omkring huset.

 

Huset er disponeret med 2 store terrasser mod øst og vest. I mellemrummet ligger multisalen, som et overdækket landskab, med udsigt ud over vandet. Østterrassen tjener som en ankomst til multisalen, et udgangspunkt for at udforske naturen i området, og et samlingspunkt hvor man kan tale til en større forsamling. Vestterrassen er mere privat i sin karakter og giver et ophold, til de børn som ønsker at nyde naturen alene.

 


 DOWNLOAD REFERENCEARK