Projekt: ABENA nyt domicil
Type: Privat opdrag
Størrelse: 7.500 m2
Kunde: ABENA
Samarbejdspartnere: MTHøjgaard
Lokation: Aabenraa
Status: Opført 2010
 
ABENA nyt domicil
 
ABENA er begunstiget med en meget stor grund langs E45, kort fortalt
så giver det mulighed for maksimal eksponering i tid af virksomheden.
Domicilet lægger sig op langs grundens sydlige skel. Vi skover grunden; og åbner
den op mod nordøst; indsætter græssende kreaturer for at bevare synlig-
heden til E45.
Domicilet er organiseret omkring en central ankomst mellem en syd -og en nordfløj.
For at lette den interne logistik syes bygningen sammen af et bevægelsesflow,
der skaber interne gårdrum. I tilknytning til dette bevægelsesflow ligger 
decentrale depoter og kontorer.

VINDER AF AABENRAA KOMMUNES ARKITEKTURPRIS 2011

 
 
 

 DOWNLOAD REFERENCEARK